HUB Resorts
Resort Knuitershoek
Resort Knuitershoek
Resort Knuitershoek

Resort Knuitershoek

 

Genieten op ons park

Luxe vakantie vieren in Zeeland!

Op een unieke locatie het Zeelandse Ossenise biedt Resort Knuitershoek rust en ruimte. Een aantrekkelijk, verkeersarm park met 50 vrijstaande recreatie villa's. De zeedijk van de Westerschelde is op loopafstand. Het schelpenstrand biedt een weids uitzicht. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen of zwemmen. En niet te vergeten: heerlijk ontspannen, want tijd is je kostbaarste bezit.

De ruime, eigentijdse villa's zijn gebouwd onder tijdloze architectuur. Gepotdekselde gevels geven de recreatie villa's een typisch Zeeuwse uitstraling. Door de ruimte om de vakantiehuizen heen bieden ze jou veel privacy voor een heerlijk vakantie in eigen land.

 
 
 

Onrdek onze luxe vakantiewoningen

Type Venetië

Resort Knuitershoek, Ossenisse
74Sommige
  • Ruim en comfortabel
  • Geschikt voor 7 personen
  • Moderne keuken
 

Type Turijn

Resort Knuitershoek, Ossenisse
74Sommige
  • Rust en ruimte
  • Geschikt voor 7 personen
  • Luxe badkamer
 

Type Rome

Resort Knuitershoek, Ossenisse
74Nee
  • Direct aan het water
  • Tweede badkamer
  • Geschikt voor 7 personen
 
 
 
 

Ontdek wat Zeeland je te bieden heeft

 

Genieten in Zeeland

Resort Knuitershoek ligt dichtbij Antwerpen, Terneuzen, Goes, Hulst, Middelburg en Vlissingen. In de omgeving van ons vakantiepark kom je echt volledig tot rust. Het resort heeft een eigen zwemvijver en grenst aan de Westerschelde. Wandel- en fietsliefhebbers halen hun hart hier echt op! Met de vele routes kun je oneindig wandelen en fietsen. Laat je verwonderen door alles wat Zeeland te bieden heeft!

Verdronken Land van Saeftinghe

Het Verdronken Land van Saeftinghe is een natuurgebied gelegen op de grens van Nederland en België. Een echte vakantietip van ons. Het Verdronken Land van Saeftinghe was in de 16e eeuw een stadje. Nu is het een enorm schorrengebied met zandplaten waar duizenden vogels te spotten zijn. Echt een aanrader! Ook hier zijn diverse fiets- en wandelroutes te vinden.

To do's in de omgeving

Voor jong en oud is er veel te beleven in de omgeving van Resort Knuitershoek! Bezoek bijvoorbeeld de kinderboerderij, het Streekmuseum, de Scheldeboulevard en het centrum van de havenstad Terneuzen. In Axel kun je gaan golfen, het oorlogsmuseum of Museum Land van Axel bezoeken. Liever shoppen? Breng dan een bezoekje aan Goes of Antwerpen!