HUB Resorts

Genieten op ons park

Als je er even helemaal uit wilt... kom je vakantie vieren in Zeeland

Even er helemaal uit naar een plek waar de zon vaker schijnt. Niet de grens over, maar wel de grenzen tussen land en zee opzoeken. Verken Resort Knuitershoek in Zeeland, een hoogwaardig vakantiepark met 50 vrijstaande recreatievilla’s dicht bij het vestingstadje Hulst. Het resort heeft een eigen recreatievijver. Een villa met hottub, barrelsauna en buitendouche behoort tot de mogelijkheden. Maak je vakantie zo luxe als je zelf wilt.

Resort Knuitershoek ligt ideaal. Hiervandaan fiets je in een paar minuten over de Zeedijk naar het Perkpolder strand met Bar Goed. In de zomermaanden vaart hiervandaan een pontje naar het noordelijk gelegen Zuid-Beveland. Iets verderop ligt Terneuzen, een gezellige plaats met een strand en volop horeca en winkels. Met de auto ben je er in een kwartier, fietsend langs het water is het 40 minuten. Verder ben je in een uur tot 5 kwartier in Gent, Brugge en Antwerpen. Stuk voor stuk prachtige steden die het bezoeken waard zijn.

Resort Knuitershoek is rustig, gezellig, vrij en luxe. Kies jij voor een vakantie op een plek waar al het goede samenkomt?

Laat je verleiden, bekijk ons aanbod.

Ontdek onze luxe vakantiewoningen

Vanaf
€ 737
2 nachten
2 personen

Villa Venetië

Resort Knuitershoek, Ossenisse
74Nee
  • Ruim en comfortabel
  • Geschikt voor 7 personen
  • Moderne keuken
Vanaf
€ 827
2 nachten
2 personen

Villa Turijn

Resort Knuitershoek, Ossenisse
74Ja
  • Hottub
  • Sunshower
  • Buitendouche
Vanaf
€ 827
2 nachten
2 personen

Villa Rome

Resort Knuitershoek, Ossenisse
74Nee
  • Hottub
  • Sunshower
  • Barrel sauna
  • Buitendouche
 

Ontdek wat Zeeland je te bieden heeft

Ontspannen is hier zo makkelijk

Dat je in Zeeland vakantie viert, zie je niet alleen terug in de schitterende Zeeuwse natuur, maar ook in de uitstraling van de vakantiewoningen. Het park is ruim opgezet en de villa’s hebben rondom een grote tuin, zodat je hier echt lekker buiten kunt leven en privacy ervaart. Kom straks aanrijden en voel gelijk die ontspanning. Het park is autoluw waardoor kinderen hier vrij en veilig buiten kunnen spelen. Uitpakken en genieten maar. Hier doe je nieuwe energie op.

Bezoekje waard

Zeeland heeft een grote aantrekkingskracht. Niet zo vreemd als je bedenkt dat de provincie een uniek, veelzijdig landschap heeft. Van uitgestrekte stranden tot schorren en slikken, polders en dijken, bossen en duinen. Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt dicht bij Resort Knuitershoek. Echt de moeite waard, want dit is het grootste brakwaterschor van West-Europa! Ooit lagen hier dorpjes en zelfs een kasteel, nu heeft de natuur het overgenomen en is dit het thuis voor tienduizenden vogels.

Gezellig Zeeuws

Naast de schitterende natuur bieden de Zeeuwse eilanden ook nog eens volop gezelligheid. Van chique kustplaats tot levendige stad en knusse dorpjes, er is zoveel te ontdekken. Vier je vakantie op Resort Knuitershoek, dan ben je zo in Gent, Brugge en Antwerpen. Of steek het water over bij Terneuzen en rijd in drie kwartier naar Vlissingen, Goes of Middelburg.

Wat is er in de directe omgeving te doen?

Resort Knuitershoek ligt in buurtschap Ossenisse. In het dorpje Groenendijk, op 6 kilometer afstand, vind je diverse verswinkels, een supermarkt en horeca, waaronder een gezellig pannenkoekenhuis, brasserie, eetcafé en een Chinees restaurant. Je fietst in een paar minuten naar het buitendijkse natuurgebied Perkpolder of rijdt met de auto in 25 minuten naar het Verdronken Land van Saeftinghe. Wil je meer? Dan rij je zo naar Terneuzen. Drink koffie bij de jachthaven, ga naar Speeltuin Oranjekwartier, bezoek het schoolmuseum of doe een speurtocht om de stad op speelse manier te leren kennen. Bij mooi weer is het leuk om te gaan suppen op de kreek of de Westerschelde.