HUB Resorts
Resort Knuitershoek
Resort Knuitershoek
Resort Knuitershoek

Resort Knuitershoek

The Passion 2025: Verblijf bij Resort Knuitershoek!

Combineer een bezoek aan The Passion in Terneuzen met een verblijf bij Resort Knuitershoek!

 

Op donderdag 17 april 2025 vindt in Terneuzen de vijftiende editie van KRO-NCRV’s The Passion 2025 plaats, een indrukwekkend spektakel dat je niet wilt missen. Combineer je bezoek aan dit bijzondere evenement met een verblijf in het nabij gelegen Resort Knuitershoek voor de ultieme beleving.

Resort Knuitershoek is rustig, gezellig, vrij en luxe. Kies jij voor een vakantie op een plek waar al het goede samenkomt?

Laat je verleiden, bekijk ons aanbod.

The Passen - Resort Knuitershoek

Ontdek onze luxe vakantiewoningen

Ontdek wat Zeeland je te bieden heeft

Ontspannen is hier zo makkelijk

Dat je in Zeeland vakantie viert, zie je niet alleen terug in de schitterende Zeeuwse natuur, maar ook in de uitstraling van de vakantiewoningen. Het park is ruim opgezet en de villa’s hebben rondom een grote tuin, zodat je hier echt lekker buiten kunt leven en privacy ervaart. Kom straks aanrijden en voel gelijk die ontspanning. Het park is autoluw waardoor kinderen hier vrij en veilig buiten kunnen spelen. Uitpakken en genieten maar. Hier doe je nieuwe energie op.

Bezoekje waard

Zeeland heeft een grote aantrekkingskracht. Niet zo vreemd als je bedenkt dat de provincie een uniek, veelzijdig landschap heeft. Van uitgestrekte stranden tot schorren en slikken, polders en dijken, bossen en duinen. Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt dicht bij Resort Knuitershoek. Echt de moeite waard, want dit is het grootste brakwaterschor van West-Europa! Ooit lagen hier dorpjes en zelfs een kasteel, nu heeft de natuur het overgenomen en is dit het thuis voor tienduizenden vogels.

Gezellig Zeeuws

Naast de schitterende natuur bieden de Zeeuwse eilanden ook nog eens volop gezelligheid. Van chique kustplaats tot levendige stad en knusse dorpjes, er is zoveel te ontdekken. Vier je vakantie op Resort Knuitershoek, dan ben je zo in Gent, Brugge en Antwerpen. Of steek het water over bij Terneuzen en rijd in drie kwartier naar Vlissingen, Goes of Middelburg.

Wat is er in de directe omgeving te doen?

Resort Knuitershoek ligt in buurtschap Ossenisse. In het dorpje Groenendijk, op 6 kilometer afstand, vind je diverse verswinkels, een supermarkt en horeca, waaronder een gezellig pannenkoekenhuis, brasserie, eetcafé en een Chinees restaurant. Je fietst in een paar minuten naar het buitendijkse natuurgebied Perkpolder of rijdt met de auto in 25 minuten naar het Verdronken Land van Saeftinghe. Wil je meer? Dan rij je zo naar Terneuzen. Drink koffie bij de jachthaven, ga naar Speeltuin Oranjekwartier, bezoek het schoolmuseum of doe een speurtocht om de stad op speelse manier te leren kennen. Bij mooi weer is het leuk om te gaan suppen op de kreek of de Westerschelde.